Actualitat

L’espot nadalenc de Freixenet fusionarà el flamenc i la dansa clàssica amb Sara Baras i José Carlos Martínez

28/10/2011

Aquest any Freixenet vol ressaltar al seu espot televisiu nadalenc “els valors del talent, l’esforç constant per aconseguir els èxits proposats, l’èxit i la a recerca de l’excel·lència”. Vol posar en valor i donar suport a la dansa. D’una banda, Sara Baras representarà el flamenc, que aquest any ha rebut el reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat; i de l’altra, José Carlos Martínez i la CND seran la cara visible de la dansa clàssica i contemporània.

Tots dos ballaran junts i per separat en l’ anunci que s’estrenarà els primers dies de desembre i que no explicarà una història, com en edicions anteriors, sinó que serà “una coreografia, un espectacle audiovisual de sensacions”, ha explicat Álex Martínez, director creatiu de l’agència JWT, encarregada de la campanya publicitària.

L’espot – que s’està rondant aquests dies a Barcelona- torna a tenir com a diretor el britànic Howard Greenlagh, que ja va estar al capdavant de l’espot de protagonitzat per l’equip espanyol de natació sincronitzada de 2009.

Com altres anys, tindrà diverses versions de diferent durada que es podran veure a la televisió i a internet, així com amb un documental que es podrà veure exclusivament per internet.