Actualitat

L’escola de Ballet Eulàlia Blasi celebra 50 anys amb una flashmob

05/04/2017

L’escola de ballet Eulàlia Blasi va obrir ara fa 50 anys i ha sobreviscut malgrat el pas del temps, tot i haver canviat la seva seu en cinc ocasions.

Ara l’escola mira cap al futur amb l’objectiu de formar futurs professionals ja sigui en la dansa contemporània, el jazz o qualsevol altre estil.

Per celebrar-ho, l’escola organitza una flashmob el Dia Internacional de la Dansa, el dissabte 29 d’abril, a la plaça Sant Jaume a les 12h. Tothom hi és benvingut, professionals i amateurs, grans i petits. Prometen que la coreografia serà senzilla i es pot assajar els dissabtes de 12 a 13 h.

L’escola
Fundada l’any 1967 és una de les escoles emblemàtiques de Catalunya. Des de llavors s’ha dedicat de ple al seu objectiu: transmetre l’amor cap a l’art de la  Dansa des d’un ensenyament de qualitat. L’any 1984 l’escola passa a ser el primer Centre Docent Privat Autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ha tingut 5 seus diferents, però tot i els 50 anys d’història el projecte segueix tant viu com sempre. Actualment, i des de l’any 2000, són al carrer Ali Bei de Barcelona, en un centre de 400m2, amb tres sales de treball i una sala polivalent.