Actualitat

Les subvencions de l’ICEC per al desenvolupament d’empreses culturals es publicaran a finals de juny

11/06/2013

Com ja vam anunciar a finals d’any totes les empreses, autònoms i companyies, hauran de demanar les subvencions per al desenvolupament d’empreses culturals de 2013 a l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Les bases de la convocatòria de subvenció per a empreses culturals ja estan publicades i es poden consultar, i l’institut ens ha informat aquesta setmana de què la convocatòria es publicarà a finals d’aquest mes, i el termini de presentació serà el 25 de juliol. Es podran presentar les activitats que es duguin a terme entre l’1 de gener de 2013 i el 31 d’agost de 2013.

Per a presentar-se serà obligatòria la signatura digital.

Com obtenir la signatura digital?

 

       Les persones físiques poden demanar la signatura digital a través de l‘IDCAT. El tràmit és gratuït.

Les persones jurídiques poden triar una d’aquestes opcions:

-El representant de l’entitat pot demanar el certificat com a persona física a l‘IDCAT, i des del Departament de Cultura revisaran que aquesta persona tingui els poders de representació de l’entitat.

ULL! la signatura digital només es pot descarregar en un ordinador. Aquest fet implica que si el certificat es descarrega en l’ordinador professional del representant, aquest no podrà descarregar-s’ho al seu ordinador personal i fer servir la signatura per a gestions personals o per a altres gestions.

-Una altra opció per a les persones jurídiques és demanar el certificat electrònic de persona jurídica de l’Agència Tributària. Per a demanar-lo cal portar a Hisenda la documentació que indiquen.

Més informació: http://www.cert.fnmt.es/