Actualitat

Les noves tendències escèniques tornen a Terrassa en la seva cita anual amb el Festival TNT

10/09/2014

Els socis de l’APdC tindran un 25% de descompte al Festival TNT 2014 + info


Les noves tendències escèniques tornen a Terrassa en la seva cita anual amb el Festival TNT- Terrassa Noves Tendències, que enguany avança les seves dates i tindrà lloc del 25 al 28 de setembre. 

Quatre dies d’activitat intensa que arrencaran amb un dels plats forts del festival, l’estrena a l’estat de Tabac Rouge, la darrera creació de James Thiérrée. En aquesta edició, el Festival TNT oferirà un total de 22 propostes escèniques,  de sala i de carrer, entre les quals hi haurà 11 estrenes i 13 coproduccions del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa que manté així el seu suport a la creació escènica contemporània.

Entre les coproduccions que es podran veure destaquen Ballarina de  Sònia Gómez; la ‘peçapel·liassaig multigènere’ Agitador Vórtex de Cris Blanco; Thank you for dàncing, un vídeojoc analògic en viu que tindrà lloc al carrer de la ciutat i que proposen Les Filles Föllen; Domestica, del col·lectiu del basc/britànic Sleepwalk Collective o Crossfire unacrime movie’ on tres ànimes perdudes dansaran a la benzinera d’un desert.

El TNT 2014 presentarà també 3 site specifics: les coproduccions La nit es mou, de Constanza Brncic, un projecte amb col·lectius de gent gran de Terrassa i N.E.V.E.R.B.E.N.E.U.T.R.A.L. una proposta de la Cooperativa General Humana al voltant de la lluita obrera que proposa una pràctica artística a diversos col·lectius de la ciutat per expressar les reivindicacions socials.  El tercer projecte site specific és La Naturalesa i el seu tremolor de Societat Doctor Alonso, un passeig per Terrassa amb aturades a diversos espais de la ciutat en què els espectadors van guiats per les instruccions sentides pels auriculars. 

El festival també comptarà amb l’espectacle Crossfire d’ Umma Umma Dance, i amb Incógnito de Lali Ayguadé i Nicolás Ricchini, així com amb la Thomas Noone Dance i Delrevés danza vertical.

Podeu veure tota la programació al web del Festival.