Actualitat

Les Jornades CREA arriben a Juneda al setembre

05/08/2011

Els propers dies 15 i 16 de setembre tindran lloc a Juneda (Lleida) les Jornades CREA: Processos creatius d’espectacles per a tots els públics, sota l’organització de l’Associació TTP -Teatre Tots Públics- i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda.
 
Seran dos dies d’intercanvi d’experiències i coneixements sobre les formes de crear en un entorn distès i proper. A més a més d’unes jornades de formació, es tracta d’una trobada entre creadors i agents del sector escènic per a poder parlar i relacionar-se. El convidat especial de les Jornades CREA d’enguany serà Carlos Laredo, director de la companyia de teatre La Casa Incierta, creador i director del cicle d’arts escèniques per a la primera infància Rompiendo el Cascarón, i creador i director durant 9 edicions del Festival Teatralia; que el dijous 15 donarà una ponència i impartirà un taller de creació. El divendres 16, en canvi, serà el torn de programadors, agents, sales i distribuïdors, que faran un pitching per tal d’explicar qui són, què programen i què volen d’un espectacle.

A més a més, diferents companyies presentaran els seus propis processos creatius i s’establirà un diàleg sobre els mateixos. I la nit serà per xerrar, compartir opinions i passar-ho bé. Es farà un taller de gintònics i una escala en hi-fi, que consisteix en fer play-backs de cantants vestint-se com ells i imitant-los. I tots els participants a les jornades estan convidats a preparar-se un número i compartir-lo amb la resta.

El preu d’inscripció, de 80€ si t’inscrius abans del 5 de setembre, inclou tots els àpats pels dos dies i l’allotjament a la casa de colònies Les Obagues de Juneda.