Actualitat

Les invitacions pel Circula 2017 són per…

23/11/2017

Aquest cap de setmana l’APdC acull el Circula 2017, amb la visita de la companyia andalusa Teresa Navarrete, que organitza un taller per a professionals el dissabte 25 de novembre a La Caldera, i actua a la Sala Hiroshima el diumenge 26.

És un projecte que fa tres anys que hem posat en marxa, amb molt d’esforç, les associacions de professionals de dansa de Catalunya (APdC), País Basc (ADDE), Madrid (APDCM), València (APDCV) i des d’aquest any, també, Andalusia (PAD). L’objectiu és cobrir una necessitat bàsica del sector: fomentar la formació i la visibilitat d’espectacles de dansa i facilitar la mobilitat dels professionals associats a les cinc entitats.

Som conscients que, sense la col·laboració dels socis i els amics de la dansa no hauríem arribat tan lluny. Per aixòn hem volgut premiar-los convidant-los a l’espectacle de la cia. Teresa Navarrete, Domando a Pinball, que es podrà veure el diumenge 26 de novembre a les 19h a la Sala Hiroshima.

Els guanyadors de les invitacions dobles són:

Alicia Rodríguez Campi 

Annick Revel       

Cristina Lügstenmann   

Cristina Martí Ninot   

Daniel Rosado          

Francesc Bravo Muela   

Glòria Ros Abellana    

Jordi Soler Company    

Nacho Cárcaba          

Raquel Morales Serrano 

Riikka Laakso          

Saray Velasco

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del dijous 23 de novembre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com.

Els afortunats podran recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles de la Sala Hiroshima (c/ Vilà i Vilà 67).