Actualitat

Les estrelles del ballet rus obriran la nova temporada del Centre Cultural Caixa Terrassa

15/09/2009

La XXVI edició de la Temporada de Dansa del Centre Cultural Caixa Terrassa s’inaugura amb una Gala d’Estrelles del Ballet Rus, que van actuar al Teatre del Liceu el passat mes d’agost. L’espectacle tindrà lloc el proper diumenge 25 d’octubre a l’Auditori Alfons Vallhonrat del Centre Cultural Caixa Terrassa.

La gala, sota la direcció del reconegut ballarí internacional Aidar Akhmetov, serà representada per figures de primera fila, molts d’ells artistes honorífics de Rússia, com Tatiana Chernobrovkina, Georgy Smilevsky, Lilia Musavarova, Evgeniy Ivanchenko, Anastasia Goryacheva, Denis Medvedev, Aidar Akhmetov, Irina Perren, Farukh Rusimatov, Maria Allash, Vladimir Neporojniy.

Aquests ballarins oferiran un programa de coreografies del repertori clàssic entre les quals destaquen Carmen d’Alonso i amb música de Bizet, Flames de Paris de Zakharov, Scheherazade de Korsakov, Bakhti de Bejart.

La temporada de dansa continuarà el 22 de novembre amb l’espectacle Nit de dansa espanyola, una ocasió per a descobrir i disfrutar de les millors coreografies de l’escola bolera, clàssica i espanyola. El 31 de gener, una de les companyies europees més històriques i antigues, el Reial Ballet de Suècia, a través d’un grup d’estrelles i solistes de la formació, oferirà un interessant programa amb coreografies dels segles XIX i XX. La Companyia Antonio Gades el 28 de febrer tancarà la seva trilogia, amb la presentació de Fuenteovejuna.

Tancarà la temporada el Ballet i Orquestra del Teatre Estatal de Brno, que presentarà el 18 d’abril l’estrena a Catalunya de la producció completa de l’obra romàntica Raymonda.

Més informació aquí.