Actualitat

Les dues 2 entrades dobles per [KÓRPS], de Miquel Barcelona, al SAT! Sant Andreu Teatre ja tenen propietàries

19/09/2019
L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure [KÓRPS], de Miquel Barcelona, el divendres 27 de setembre a les 20.30h al SAT! Teatre. Les guanyadores són:
  • Urska Sekirnik
  • Marina Urrutia Jou
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del dimecres 25 de setembre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.

[KÓRPS] és una proposta escènica multidisciplinària que té com a eix expressiu la dansa contemporània i dialoga amb la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. Una peça que beu de la tradició popular i de les pràctiques humanes al voltant de la violència, la vetlla i la mort.

L’espectacle pren com a referent el corb, l’ocell omnívor i carronyaire més present a la mitologia i les arts. Associat amb la mort, se li atribueix un paper mitjancer entre el món terrenal i el món espiritual. [Kórps] juga també amb l’homofonia de la paraula anglesa corpse, que vol dir cadàver, cos inert.

Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre, amb codi promocional que s’ha enviat per comunicat intern. L’espectacle farà dues funcions al SAT: el divendres 27 i el dissabte 28 de setembre.