Actualitat

L’entrada doble per “LO.LI.TA” i “La Mort”, de Cia. La Taimada pel 25 de gener al SAT! Teatre és per…

22/01/2019
L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure dos espectacles: LO.LI.TA (que va néixer del projecte de l’APdC Balla’m un llibre) i La Mort, de Cia. La Taimada el 25 de gener al SAT! Teatre.
La guanyadora és la sòcia professional Marta Serret Ramos.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari abans de dimarts 22 de gener a les 12h. El sorteig s’ja fet a sortea2.com.

Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle

Lo.Li.Ta
Dues peces amb un treball escènic sobre la fragilitat i la violència de la naturalesa humana. La Taimada ho construeix amb cossos, moviment, accions performàtiques i escenes que ens retornen tot el poder poètic de les imatges.

La Lolita que tots pensem al pronunciar aquest nom, s’escriu amb tres síl·labes doloroses LO.LI.TA. És al mateix temps significant i significat, una sonoritat amb gran capacitat per oferir imatges: la innocència, la bellesa objectual i la degradació.
Espectacle creat en el marc del projecte Balla’m un llibre, de l’APdC, en el qual es convidava als creadors a donar la seva mirada a partir d’un llibre.
La mort
Ens convida a admirar la bellesa del cos inert. La seva desprotecció ens torna fràgils als que mirem i ens enfronta amb la pèrdua.