Actualitat

L’entrada doble per als Premis Coreogràfics IT al SAT és per…

17/04/2018

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure dos projectes finalistes dels Premis Coreogràfics IT el divendres 27 d’abril a les 20.30h, al SAT! Teatre.

L’afortunada és Begoña Caballero Vandellós.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans de dimarts 17 d’abril a les 12h. Entre tots els interessats i interessades hem fet el sorteig a través de sortea2.com.

Les entrades es poden recollir 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona), mostrant el DNI.

Sobre l’espectacle
En motiu del 70è aniversari de la creació de la Secció de Dansa, l’Institut del Teatre va instituir un Premi Coreogràfic dirigit als joves creadors i intèrprets per tal de donar-los a conèixer i facilitar la seva inserció laboral.

El premi consisteix en dotar de recursos econòmics a quatre projectes seleccionats en concurs perquè facin una presentació al Mercat de les Flors el desembre. El SAT! hi col·labora amb la selecció de dos d’aquests projectes finalistes, que podran desenvolupar les seves peces i presentar-les al públic en un format més llarg el mes d’abril.

Aquests són els projectes seleccionats que es podran veure:

Handle with care de Tangen|Benzal. (30 min).
– Chroma de LAB3.14. (25 min).

Veure el PROGRAMA

Preu: 15,00 euros. Per a socis APdC: 8,00 euros per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l’espectacle i també en venda anticipada online (cal seleccionar la modalitat d’entrada ‘APDC+Acompanyant’ i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern al soci).