Actualitat

L’EESA-CPD de l’Institut del Teatre celebra el seu 10è aniversari amb una exposició i un documental

15/09/2011

L’EESA-Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre celebra el seu 10è aniversari amb una exposició i un documental. L’exposició -que es podrà veure del 16 de setembre al 9 de novembre– està integrada per 17 plafons amb fotografies que il·lustren els primer deu anys d’història de l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic-Conservatori Professional des del seu primer curs 2001-2002, quan es va inaugurar coincidint amb la entrada en funcionament de la nova seu de l’Institut del Teatre a l’edifici de la plaça Margarida Xirgu de Montjuïc.

La mostra reuneix imatges del professorat que ha exercit a l’escola, les fotografies de les orles de cada promoció en les tres especialitats que s’imparteixen els estudis de grau professional de dansa (dansa clàssica, contemporània i espanyola), les classes d’Ensenyament Secundari Obligatori i Artístic (ESO), els tallers dels alumnes de dansa de cada especialitat on mostren en públic els seu treball de classe o la participació dels alumnes als concursos de dansa.

El darrer plafó de l’exposició està dedicat a la inserció professional dels alumnes de l’escola i facilita informació sobre el destí dels graduats a companyies d’arreu del món.

El documental

El documental és un audiovisual de 40 minuts realitzat per Viatge a Itaca Films, que es projectarà ininterrompudament dins l’ exposició.

La pel·lícula mostra en format documental el dia a dia dels alumnes de l’escola, en un seguit de jornades del curs en que es pot veure el seu treball tant a les aules d’ESO al matí, com a les aules de dansa per la tarda, com a mostra del treball i de l’ambient que es respira en aquesta escola única a l’Estat espanyol, per integrar en una mateix centre els estudis de l’ESO i la carrera de dansa dins del Conservatori Professional de Dansa.

http://www.youtube.com/watch?v=AHr_wzvlyoY&feature=channel_video_title
EXPOSICIÓ “10 anys de l’EESA-CPD de l’Institut del Teatre”
Del 16 de setembre al 9 de novembre de 2011
Amb projecció ininterrompuda del documental
Sala d’exposicions de la planta baixa de l’Institut del Teatre
Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 21 hores.
Caps de setmana de funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi:
Dissabtes de 18 a 21 hores i diumenges de 16.30 a 19 hores
Entrada lliure
www.institutdelteatre.org
Tel. 93 227 39 00