Informació

L’APdC dona informació sobre la seva activitat i la del món de la dansa a través de la web, el butlletí electrònic, i el recull de fitxes d’informació bàsica per a facilitar l’exercici de la professió, entre d’altres. Es tracta d’informació adreçada tant al sector i als que l’estudien com al públic amb l’objectiu de que coneguin millor el sector de la dansa.

Web

L’APdC vol ser el referent informatiu de l’actualitat de la dansa a Catalunya. Per aquest motiu www.dansacat.org inclou informació de l’actualitat del sector i de l’entitat, així com informació sobre cursos, programació, convocatòries, ofertes de feina,…A més, posem a disposició de l’usuari tota la documentació i recursos que generem a partir del nostre treball d’informació i assessorament als socis.

Butlletí electrònic

Periòdicament, a través d’un butlletí electrònic, l’APdC informa a socis i subscriptors de l’actualitat del sector de la dansa i de l’activitat de l’entitat. Els socis, a més, reben informació més especialitzada i complerta, com ara les convocatòries de tot tipus (concursos, subvencions, etc) i ofertes de treball del sector. En aquest sentit, avisem de les dates límit de presentació de convocatòries.

Guies bàsiques d’informació

Són una col·lecció de guies que tracten temes bàsics i clau per al dia a dia dels professionals i que constitueixen una valuosa eina de treball. D’una forma resumida i entenedora, introdueixen temes importants com ara els drets laborals, la dansa i la salut o els drets d’imatge. Podeu descarregar-vos-les en format PDF aquí.