Acompanyament psicològic

Pressió, estrès, sobrecàrrega física i mental són aspectes que acostumen a acompanyar a qui es dedica professionalment a la dansa. Sense oblidar la intermitència laboral, intrínseca al sector, i la prematura – comparada amb altres professions en les que el cos no és protagonista – transició professional en plena edat laboral.

Amb aquests condicionants és imprescindible comptar amb eines psicològiques per afrontar cada una d’aquestes etapes i aconseguir resultats tant mentals com físics.

Coincidint amb el moment d’incertesa que ens està tocant viure, l’APdC ofereix a les persones associades a l’entitat un acompanyament psicològic amb sessions subvencionades.

Funcionament

És un servei exclusiu per a socis i sòcies de l’APdC i és limitat. S’hi podran acollir un màxim de 20 persones, les quals hauran d’inscriure’s, indicant amb quina de les dues professionals es vol fer l’acompanyament. L’adjudicació del servei serà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

Preus

 • Primera sessió gratuïta (entrevista informativa): presencial o online.
 • De la 1a a la 5a sessió, l’APdC pagarà el 50% de la sessió i el pacient el 50% restant (27,50€) directament a la psicòloga
 • De la 6a a la 10a sessió, l’APdC pagarà el 30% de la sessió i el pacient el 70% restant (38,50€) directament a la psicòloga.
 • A partir de la 11a sessió, el pacient pagarà el 100%.

Preu de la sessió 55€

Opcions

Carolina Cadevall

L’objectiu de les sessions serà posar a l’abast els recursos necessaris i facilitadors per tal que els i les professionals de la dansa puguin assolir el seu màxim nivell de satisfacció personal i professional, a través de l’aprenentatge de diferents habilitats psicològiques i acompanyament.

Carolina Cadevall és psicòloga especialista en arts escèniques i esport, sempre enfocada en l’àmbit social i artístic, establint sinergies entre els dos. S’ha format al llarg dels anys amb varietat de mestres en diferents disciplines dins la dansa i el moviment. https://qtombaiqgira.com/

 • Fundadora i responsable del projecte QUE TOMBA I QUE GIRA @qtombaiqgira (Psicologia, art, esport i moda)
 • Psicòloga especialització clínica.
 • Postgrau en Psicologia aplicada al rendiment esportiu.
 • Especialitzada en rendiment artístic.
 • Professora de dansa i de pilates.
 • Impulsora i responsable dels projectes SOMDANSA (Activitats artístiques i esportives inclusives) i IRIS PLATAFORMA (Espai de Salut Mental i Benestar).
 • Formació i experiència complementària:
 • Artteràpia, Mindfulness, Escenoteràpia, Psicografologia, Consciència i Reeducació Corporal, Dansa Inclusiva, Expressió Corporal, Intervenció amb víctimes de violència de gènere, Primers Auxilis Psicològics.

Opció de sessió online o presencial, a Sant Just i a Les Corts.

Mariví Miranda

A les sessions es treballen tan temàtiques puntuals com la seva relació amb aspectes més amplis i més profunds de la persona, que conformen el procés terapèutic i de creixement personal. El treball és a través d’una mirada humanista que considera a la persona i les seves potencialitats com a promotores del canvi, treballant a través dels processos emocionals i cognitius que intervenen en la nostra personalitat i conducta.

Mariví Miranda és Llicenciada en psicologia, té un Màster de recerca en psicologia de l’esport i l’activitat física i Postgrau en Gestió de Recursos Humans. És ballarina amateur i coneixedora del món de la dansa. La seva passió per la psicologia aplicada a la dansa va néixer fa 17 anys i l’ha portat a estudiar i investigar sobre aquesta especialitat. Compta amb un ampli recorregut en l’àrea de la psicologia organitzacional i s’ha dedicat a l’àmbit de la criança i l’educació.

Actualment, combina la seva pràctica psicoterapèutica amb l’acompanyament a ballarins i institucions de la dansa.

Opció de sessió online o presencial, al barri del Clot.

Sara Bernabeu Peidro

És psicòloga esportiva, ballarina, actriu i acròbata aèria professional. 


Graduada en Psicologia Educativa, Màster en Psicologia de l’Esport d’Alt Rendiment, Experta en Coaching i Intel·ligència Emocional i certificada en Coaching x valors. A Banda de Graduada en Dansa contemporània, formada en acrobàcia aèria en teles, cèrcol, trapezi fix, corda llisa i dansa vertical i Diplomada en interpretació per a càmera i teatre.

Actualment, treballa com a psicòloga per artistes i esportistes, en combinació amb la seva carrera com a intèrpret, coreògrafa i docent.

Les sessions es desenvoluparan des d’un enfocament integrador, combinant diverses tècniques i eines psicològiques segons les necessitats de cada persona (teràpia cognitiu-conductal, teràpies de tercera generació i coaching) amb l’objectiu d’acompanyar, ensenyar estratègies i ajudar els artistes a optimitzar el seu funcionament psicològic per a augmentar el seu rendiment i el seu benestar emocional.

Opció de sessió online o presencial, al barri de Gràcia de Barcelona, i també a Girona.