Equip de treball

L’equip de treball està format per quatre tècniques, cadascuna responsable d’una àrea de l’associació

Gerent

Cèsar Compte s’incorpora a la l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya el 23 de juliol de 2012. Màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i en Humanitats per la UOC, Compte ha estat gerent del Consorci Teatre Bartrina, i de 2007 a 2011 ha estat director-gerent del Consorci del Teatre Fortuny – Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER), una entitat pública encarregada de coordinar les programacions i equips de treball dels teatres Fortuny i Bartrina, els festivals Trapezi i Cos, i les produccions pròpies. Com a director de la Fundació Teatre Fortuny ha format part de l’equip d’organitzacio del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri i durant els anys 2008 i 2009 també ha estat membre del consell artístic del Festival de Terrassa en Moviment – TNT.

Coordinació projectes

Periodista de titulació, gestora cultural de vocació (amb màster de Gestió Cultual a la butxaca), m’he especialitzat en producció i gestió d’arts. Soc cofundadora del Píndoles – Teatre breu en espais vius, vaig ser la productora executiva de Parking Shakespeare durant cinc anys i actualment porto la producció dels espectacles de la Carla Rovira. Al 2017 m’incorporo a l’APdC com a responable de comunicació i des de novembre de 2020 passo a l’àrea de coordinació de projectes de l’entitat.

Atenció al soci i suport a l'oficina

Catalana amb arrels andaluses. Canvio de rumb laboral fa pocs anys per estar en un entorn que m’apassiona, la cultura, i ho he aconseguit. Abans vaig estudiar Disseny d’Interiorisme a l’escola Llotja de Barcelona i vaig treballar a l’administració pública durant 36 anys com a responsable en la gestió de recursos materials, aconseguia allò que necessitaven els serveis tècnics.  Des del 2017, acompanyo projectes artístics des de la seva gestació fins a la posada en escena i la seva posterior distribució i assessoro d’altres.  A l’abril del 2024 m’incorporo a l’equip de l’APdC per atendre als socis i sòcies i també gestionar els recursos de l’associació0.   Atendre i escoltar les persones m’enriqueix i em reconforta. M’interessa l’art en totes les seves facetes, m’estimulen els detalls i les coses fetes amb carinyo, és per això que em refugio en la costura, també per la seva capacitat per a la introspecció. Curiosa, alegre i cuidadora, el meu mitjà són les relacions socials, aquí estic en la meva salsa.

Responsable de comunicació

Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i Màrqueting Digital a ESADE. La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a la comunicació i a la cultura. Vaig començar l’any 2007 com a redactor de diversos mitjans i tres anys més tard m’endinsava en el món de les arts escèniques, com a responsable de comunicació a les sales de teatre Versus i Gaudí. Paral·lelament també vaig exercir durant 9 anys de redactor per al Departament de Comunicació de l’Obra Social “la Caixa” i més endavant entrava a treballar al Gran Teatre del Liceu com a responsable de premsa. En total, més de 15 anys dedicats a la cultura i més concretament a la comunicació d’arts escèniques, un sector que m’apassiona i que he tingut el plaer d’experimentar des de moltes vessants. M’incorporo a l’equip de l’APdC per a seguir explorant altres maneres de comunicar i difondre la cultura.