Equip de treball

L’equip de treball està format per quatre tècniques, cadascuna responsable d’una àrea de l’associació

Gerent

Cèsar Compte s’incorpora a la l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya el 23 de juliol de 2012. Màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i en Humanitats per la UOC, Compte ha estat gerent del Consorci Teatre Bartrina, i de 2007 a 2011 ha estat director-gerent del Consorci del Teatre Fortuny – Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER), una entitat pública encarregada de coordinar les programacions i equips de treball dels teatres Fortuny i Bartrina, els festivals Trapezi i Cos, i les produccions pròpies. Com a director de la Fundació Teatre Fortuny ha format part de l’equip d’organitzacio del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri i durant els anys 2008 i 2009 també ha estat membre del consell artístic del Festival de Terrassa en Moviment – TNT.

Coordinació projectes

Vaig estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i el Màster Oficial en Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona. En l’àmbit professional, m’he especialitzat en comunicació cultural i producció en arts escèniques. Sóc cofundadora del Píndoles – Microteatre Fora del Teatre, que va celebrar la seva primera edició el juny de 2015 i on, fins a finals de 2018, hi he gestionat la comunicació. Des de 2016 porto la producció de la companyia Parking Shakespeare. Al 2017 m’incorporo a l’APdC com a responable de comunicació i al novembre de 2020 passo a l’àrea de coordinació de projectes.

Atenció al soci i suport a l'oficina

Vaig estudiar Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat Pompeu Fabra. Després de deu anys d’experiència en el sector privat en diferents posicions de comerç internacional i administració, el 2009 m’incorporo a l’ APdC com a responsable de la gestió de sòcies i de l’administració. Realitzo un postgrau a la UB-IL3 de Captació de Fons (fundraising) i sóc fundadora el 2015 de l’Associació Impulsa Fundraising gestionant esdeveniments de captació de fons per al tercer sector. Actualment formo part com a fundraiser del projecte Ritme i Compromís que acosta la cultura a col·lectius en risc d’exclusió social.

Responsable de comunicació

Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estic realitzant un programa de Màrqueting Digital a ESADE. La meva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a la comunicació i a la cultura. Vaig començar l’any 2007 com a redactor de diversos mitjans i tres anys més tard m’endinsava en el món de les arts escèniques, com a responsable de comunicació a les sales de teatre Versus i Gaudí. Paral·lelament també vaig exercir durant 9 anys de redactor per al Departament de Comunicació de l’Obra Social “la Caixa” i més endavant entrava a treballar al Gran Teatre del Liceu com a responsable de premsa. En total, més de 12 anys dedicats a la cultura i més concretament a la comunicació d’arts escèniques, un sector que m’apassiona i que he tingut el plaer d’experimentar des de moltes vessants. Ara m’incorporo a l’equip de l’APdC per a seguir explorant altres maneres de comunicar i difondre la cultura.