Actualitat

L’Associació Sudansa celebra el seu 10è aniversari amb els ‘Encontres de dansa a l’escola 2016’

02/06/2016

L’Associació Artística i Cultural Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya.

Els Encontres de dansa a l’escola són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica.

Les creacions resultants del procés de creació es representaran el proper diumenge 12 de juny de 2016, al Mercat de les Flors (Carrer de Lleida,59 – Barcelona). A les 17 h, 18.15 h, 19.15 h (3 sessions).

Els Encontres reuneixen les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa (presentació de creacions originals dels coreògrafs associats al projecte).

Aquest projecte inicia els fonaments d’una relació amb les obres coreogràfiques, i s’enfoca cap a una formació del públic envers la dansa i la facilitació de l’accés a les obres artístiques.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de diversos coreògrafs i coreògrafes: Ana Eulate,Olga Alvarez,Monica Extremiana, Cecilia Colocrai, Sebastian García Ferro, Ester Forment, Helena Lizari, Arantza Lopez Medina. I el pintor Gabriel Schmitz.

El preu per al públic és de 4 euros. El projecte compta amb la col·laboració del la Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura – ICEC), l’Ajuntament de Barcelona (ICUB) i del Mercat de les Flors.

+ info a: www.sudansa.com