Actualitat

L’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya renova Junta Directiva

06/05/2010

El passat 4 de maig l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya va escollir la seva nova Junta Directiva en el transcurs de l’Assemblea General Ordinària celebrada a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.
 
David Márquez (Cia. Àngels Margarit/Mudances) en seguirà sent el president, mentre que Rosa Pino (Cia. Nats Nus) serà la tresorera; com a secretari estarà Joan Solé (Cia. Roberto G. Alonso), i com a vocals  Pía Mazuela (Cia. de dansa Sol Picó) i Thomas Noone (Thomas Noone Dance Company). D’altra banda, Cristina Campillà en serà la nova coordinadora i s’encarregarà de consolidar l’estructura de gestió de l’associació.

Entre els objectius de la nova Junta hi figuren el compromís de potenciar el servei als associats; millorar les condicions estructurals que emmarquen el funcionament de les arts escèniques en general i de la dansa en particular; i desenvolupar tasques d’ interlocució sectorial.
 
L’anterior junta, escollida al juny de 2008, estava formada per David Márquez  com a president, Pia Mazuela com a secretària, Elena Garcia (Cia. Increpación) com a tresorera, i Tomàs Aragay (Societat Doctor Alonso) com a vocal. La coordinació estava a càrrec d’Isabel Castellet.

Els estatuts de l’ACPDC, creada el 2006, assenyalen que la meitat de la junta s’ha de renovar cada dos anys.

+ info sobre l’ l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya:
www.companyiesdansa.info/