Actualitat

LASELVADANSA acosta la dansa a Arbúcies

27/09/2019

Arbúcies acomiada l’estiu amb LASELVADANSA, un projecte innovador de participació i creació de públics d’arts del moviment. S’ha dut a terme del 18 al 28 de setembre, amb un programa que inclou diferents activitats participatives relacionades amb les arts del moviment: Mostres obertes al públic, un laboratori d’experimentació de sis sessions i diversos tallers de dansa dirigits a col·lectius específics.

Sara García-Guisado (professional de la dansa amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector), és l’artífex d’aquesta iniciativa, que busca donar a conèixer les arts del moviment, la improvisació i la composició instantània a la població en general, així com donar l’oportunitat d’experimentar al voltant d’aquestes disciplines artístiques i normalitzar la seva presència a la programació cultural local. Va ser seleccionada en el marc del Carretera i Dansa, projecte de l‘APdC que dona suport econòmic a iniciatives que acostin la dansa a territoris on no arriba.

LASELVADANSA tanca aquesta edició amb una mostra escènica de dansa, música i paraules, en clau de composició instantània, el Dissabte 28 a les 20h a les Naus Ayats.

Aquesta iniciativa és un nou i innovador projecte local però global de l’Associació Cultural Mouenarts, organitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies (regidoria de cultura i regidoria d’acció social), de l’Associació Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i de l’àrea de cultura de la Diputació de Girona.