Actualitat

L’Arts Santa Mònica acull la mostra ‘L’educació de les Arts’: els projectes innovadors dels centres educatius

25/02/2016

El Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) ha desenvolupat un projecte educatiu que pretén evidenciar la importància de l’educació artística a l’educació obligatòria. Del 3 de març al 3 d’abril, l’Arts Santa Mònica (La Rambla 7, Barcelona) acull una mostra de projectes educatius on l’educació artística és la protagonista o hi participa vertebrant el currículum en el context del projecte.

Més que parlar de centres s’ha volgut convidar a presentar projectes per a mostrar a tots els nivells educatius, des de l’educació infantil a la formació inicial del professorat, les experiències i els resultats obtinguts. L’exposició es compon d’experiències interdisciplinàries que combinen educació visual, plàstica i artística en general.

Durant un mes s’organitzaran taules de debat per abordar la importància de l’educació artística des del punt de vista pedagògic, científic, cultural i artístic. També hi hauran tallers d’art participatius, adreçats tant a professionals de l’educació com a un públic familiar. Per a assistir a les activitats, cal fer una matrícula que és gratuïta.

+ info a: http://artssantamonica.gencat.cat/ca/espai-residencia/