Actualitat

L’APdC us contactarà per a participar a l’ estudi sobre les condicions laborals de la professió

11/03/2010

Com ja us vam avançar l’APdC ha posat en marxa un estudi sobre les condicions laborals dels professionals de la dansa a Catalunya. Aquest estudi es durà a terme amb la direcció de Montserrat Martínez Melo, sociòloga, llicenciada en l’especialització de treball i organitzacions, i màster en mètodes i tècniques d’investigació.

Com els professionals sabeu, la gran diversitat i complexitat de situacions en les vostres condicions laborals, la diversitat de tendències i nivells dins de cada ocupació, així com les dificultats en establir les fronteres entre l’activitat professional de la dansa i altres arts escèniques, així com d’altres sectors, fa que mesurar les característiques laborals del sector sigui una tasca complexa. Per aquest motiu l’APdC va organitzar una reunió inicial amb professionals de diferents perfils, edats i situacions per tal d’ elaborar uns qüestionaris adequats.

A principis d’abril us contactarem per a que contesteu el qüestionari. L’APdC és conscient de la manca de temps que tots tenim, però us demanem molt especialment que contesteu aquesta enquesta, les vostres respostes són la clau per a tenir una eina bàsica que ens ajudarà a treballar mesures per a millorar la situació laboral del sector. A més, per agrair el temps dedicat a contestar l’enquesta l’APdC sortejarà entre tots els participants un Notebook (mini portàtil).