Actualitat

L’APdC tindrà estand a FiraTàrrega i presentarà “Junts per la Dansa”

10/08/2011


L’APdC estarà present a FiraTàrrega (estand núm.1), del 8 a l’11 de setembre, per a donar a conèixer el seu Directori de professionals, i les seves línies d’actuació. A més a més, presentarà el docuent Junts per la dansa.

Compartirà stand amb SindicArt, i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), i ha convidat al seu espai a un membre de la platorma
CrIM,
CReadors Independents en Moviment, que agrupa a més de 50 artistes escènics que treballen professionalment en la creació i el desenvolupament de pràctiques i pensament contemporanis al voltant de la dansa i del cos. Amb aquesta col·laboració l’APdC vol donar suport a la plataforma i donar-li visibilitat.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega, el segon cap de setmana de setembre. Fundada l’any 1981, actualment FiraTàrrega és un aparador de propostes escèniques professionals que s’adreça principalment als agents que intervenen en la producció, la distribució i la compravenda, així com a un nombrós públic espectador.

Presentació de SindicArt i de Junts per la Dansa. Mesures per al desenvolupament de la Dansa a Catalunya

Dissabte 10 de setembre de 12:40h a 13:10h  es presentarà, a la Sala d’actes, SindicArt, amb Xevi Dorca (APdC) i Àlex Casanovas (AADPC), secretari general i vicesecretari general de SindicART. Tot seguit es presentarà el document  Junts per la Dansa, elaborat per l’APdC i adreçat fonamentalment a les Administracions Públiques locals. En aquest documenta s’ identifica cinc mesures prioritàries pel sector: compromís i diàleg per part de l’Administració pública; arribar a la ciutadania; exhibir, difondre i educar; formació de qualitat per a professionals; espais i equipaments de creació i producció; models de finançament sostenibles. S’ha elaborat durant dos anys per mitjà d’un procés de consulta i participació amb 400 professionals de la dansa i compta amb un ampli consens del sector.

Omple i actualitza la teva fitxa de professional

Si vols que et vegin a FiraTàrrega has d’omplir la teva fitxa al Directori de professionals de l’APdC. Podràs afegir les teves dades professionals, currículum acadèmic i professionals, fotografies, vídeos, links, documents,… A més, et podran contactar directament des de la web sense fer pública la teva adreça de correu electrònic.


Omplir la teva fitxa és molt senzill, només has de seguir els següents passos:

1. Entra a dansacat.org,
ves a la zona de socis (barra superior dreta) i introdueix el teu número de soci/a i la contrasenya.

2. Ves a “Editar la fitxa de soci” (a dalt a la dreta), i omple els diferents apartats en ordre: Dades personals, cv professional,…Si no completes correctament l’apartat dades personals, no podràs omplir la resta de la fitxa.

Al final de cada apartat apareix la pregunta: “Vols aparèixer al directori de professionals?”, has de clicar “Sí”  i després clicar a “Guardar els canvis”.

La teva fitxa ja estarà publicada i la podràs modificar sempre que ho vulguis seguint aquests mateixos passos. Si tens dubtes contacta’ns a: info@dansacat.org.

Si ja has omplert la fitxa recorda
actualitzar-la.

El directori de professionals de l’APdC es pot descarregat en pdf, consulta’l.