Actualitat

L’APdC sorteja 10 entrades dobles pel festival Choreoscope

03/10/2018
L’APdC sorteja entrades pel Choreoscope – Festival Internacional de Cine de Dansa de Barcelona, que es durà a terme del 9 al 14 d’octubre. Concretament sortegem:
    

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del 5 d’octubre a les 12h. Els participants hauran d’indicar en quin dels dos sortejos volen participar (és possible participar als dos, en aquest cas, hauran de seleccionar les dues opcions.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans a la taquilla.

Sobre el festival:
El festival creix any rere any i, en aquesta edició, oferirà per primer cop una sessió especial de cinema de dansa en 3D a la Filmoteca de Catalunya. Per a aquesta projecció s’han seleccionat 11 curts, d’entre els quals en destaca Loops (2001-2011), derivat d’una gravació de captura de moviment d’una peça de Merce Cunningham per a mans i dits, adquirit pel MoMA per a la seva col·lecció permanent.
Els socis i sòcies de l’APdC tenen descompte d’1 euro per entrada i carnet presentat, tant a la taquilla del Cinema Maldà com a la de la Filmoteca.
Consulta la programació aquí.