Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble per l’American Ballet al Centre Cultural de Terrassa

05/11/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per l’American Ballet el dissabte 23 de novembre a les 20h al Centre Cultural de Terrassa.
Una constel·lació de ballarins de l’American Ballet Theatre (ABT) ens oferiran una nit plena d’emocions on es mostrarà l’excel·lència d’una de les companyies més destacades i importants del món. L’ABT va ser fundada el 1939 a Nova York i la seva història no ha fet més que guanyar prestigi pel seu planter de ballarins que n’han format part, tals com Mikhail Baryshnikov Nina Ananiashvili, Maxim Beloserkovsky, José Manuel Carreño, Angel Corella, Herman Cornejo, Irina Dvorovenko, Alessandra Ferri, Marcelo Gomes, Paloma Herrera i Julie Kent, entre d’altres.

De vocació itinerant, l’ABT ha recorregut més de 140 ciutats i no té sala pròpia, tot i que el Metropolitan Opera House és la plataforma de llançament de totes les seves estrenes. Caroline Kennedy, Carolina Herrera i La Prairie són alguns dels seus mecenes.

Els ballarins interpretaran un programa de tall clàssic que inclourà les coreografies més emblemàtiques del repertori com El Corsari, Grand Pas Classique, Romeu i Julieta i Don Quixot. Entre les estrelles que formaran part de la gala destaquen els ballarins principals Isabella Boylston i James Whiteside.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 14 de novembre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

 
L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Aquest espectacle es podrà tornar a veure el diumenge 24 de novembre a les 18h. Us recordem que els socis i sòcies de l’APdC teniu dret a dues entrades al 15% de descompte per a tots els espectacles del CCT. Es poden adquirir a taquilles, o a través del correu electrònic comunicacio@fundacioct.cat, indicant el número de soci. Un cop confirmada la disponibilitat d’entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit).