Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble per “La Ballarina de Picasso”, del Ballet de Catalunya al CC Terrassa

25/03/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per l’espectacle La Ballarina de Picasso, que interpretarà el Ballet de Catalunya al Centre Cultural Terrassa el diumenge 7 d’abril a les 18h.
Després del seu aclamat Concerto Mondrian, Remi Wörtmeyer torna de nou amb una estrena mundial amb el Ballet de Catalunya, aquesta vegada amb una gran producció d’estil neoclàssic-contemporani i creada especialment per aquesta companyia.
Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 28 de març a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle:

Wörtmeyer, coreògraf resident del Het National Ballet, ha creat una peça de gran format basada en fets reals de la vida de Picasso i les dones amb qui es va relacionar. La història reflexa el trio amorós format per Picasso, la seva esposa Olga -ballarina dels Ballets Russos-, i Marie-Thérèse, la seva amant.

El coreògraf també ret homenatge a la figura d’Stravinsky. Picasso va conèixer a Stravinsky, tots dos col·laboradors dels Ballets Russos, un amb la música i Picasso amb el disseny dels decorats. Va ser en aquests Ballets, on va néixer el romanç entre Picasso i Olga Khokhlova, ‘la ballarina de Picasso’.

L’escenografia, minimalista i monocromàtica, contrasta amb un vestuari ple de color i d’estil picassià que pretén endinsar l’espectador a l’ interior dels quadres del geni. Wörtmeyer recorre també a la pantomima amb l’objectiu d’expressar més intensament escenes d’amor, desamor i odi, protagonitzades per Picasso i les dones del seu entorn més íntim.