Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble per Don Quixot, interpretat pel Ballet de Catalunya, al CC Terrassa

31/10/2018

L’APdC sorteja 1 entrada doble per Don Quixot, interpretat perl Ballet de Catalunya, el divendres 9 de novembre (20.30h) o el dissabte 10 de novembre (20h), al Centre Cultural de Terrassa.

Sota la direcció artística d’Elias Garcia i Larissa Leznina, el Quixot del Ballet de Catalunya s’ha adaptat en un format amb personalitat pròpia  amb el que s’ha volgut condensar la història amb la dansa com a eix principal i motor de tota la trama que és fàcilment intel·ligible. L’ús de projeccions i textos situen a l’espectador en tot moment.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 6 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle:

L’obra, originàriament formada per quatre actes, ha estat adaptada en dos actes fet que permet un nivell de comprensió per un ampli ventall d’audiències que no necessàriament han d’haver llegit l’obra de Cervantes ni conèixer la coreografia de Marius Petipa. L’actor Joel Minguet posa veu a diversos textos escollits curosament aportant una lectura fidel a aquesta història imprescindible de la literatura universal.

Aquesta versió suprimeix la pantomima i trasllada tot el protagonisme a la dansa amb l’objectiu d’intensificar les emocions i l’impetuositat tan característiques que es mostren condensades gràcies a la interpretació dels prop de 25 ballarins que formen la companyia. A més a més, compta amb la participació d’alumnes de dansa espanyola de l’Institut del Teatre mostrant una major autenticitat a la cultura del nostre país i als seus orígens i influències.

Durada: 2 hores amb mitja part inclosa

Amb la participació extraordinària de:

Dmitry Zagrebin: Ballarí principal del Royal Swedish Ballet

Joel Minguet: actor

Alumnes  del Conservatori professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona 

Més informació aquí.