Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble per al “Trencanous”, interpretat pel Ballet de Catalunya

04/01/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per la funció del 12 de gener d’El Trencanous, que el Ballet de Catalunya interpretarà al Centre Cultural de Terrassa el 12 i 13 de gener amb totes les entrades exhaurides. 
El Ballet de Catalunya interpreta una versió que el seu director artístic, Elias Garcia, i la directora artística associada, Larissa Lezhnina, prima ballarina del Mariinsky Theatre i Het National Ballet d’Amsterdam, adapten per a la seva personalització en el marc actual i de la nova companyia catalana.
Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 8 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle:

Una història màgica i emocionant dirigida a petits i grans, amants de la dansa clàssica i al gran públic familiar.

El Ballet de Catalunya interpreta una versió que el seu director artístic, Elias Garcia, i directora artística associada, Larissa Lezhnina, prima ballarina del Mariinsky Theatre i Het National Ballet d’Amsterdam, adapten per a la seva personalització en el marc actual i de la nova companyia catalana.

Així mateix, cal mencionar, que amb la voluntat d’integrar les escoles de dansa i les danses populars catalanes, la companyia compta en aquesta producció, amb la participació de l’Esbart Egarenc del Social (Terrassa), i vol comptar amb la participació dels alumnes de les escoles de dansa de les diverses localitats d’allà on es representi l’espectacle.

La història del Trencanous es basa en el conte original d’Ernst Theodor Hoffman, adaptat per Alejandro Dumas i en el que el ballet fonamenta la seva interpretació fidel fins als nostres dies.

Un gran clàssic entre els clàssics del repertori, amb una història immortal plena d’amor, màgia i il·lusió.

El Ballet de Catalunya neix amb l’objectiu d’omplir un buit que des de fa dècades es reclama a Catalunya com és el de disposar d’una companyia de dansa autòctona amb capacitat de representar i identificar a Catalunya com a focus de produccions amb personalitat pròpia i capacitat d’explotar les grans obres clàssiques de tots els temps, a la vegada d’estar sotmesa al corrents més avantguardistes de la dansa internacional.