Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble pel “Réquiem de Mozart” de Maria Rovira amb la Crea Dance Company al Centre Cultural de Terrassa

04/10/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble pel “Réquiem de Mozart” de Maria Rovira amb la Crea Dance Company per la funció del dissabte 19 d’octubre a les 20h al Centre Cultural de Terrassa.
Després de l’èxit de Carmina Burana, estrenat la temporada passada, el Centre Cultural Terrassa encarrega una nova producció a Maria Rovira i Crea Dance Company. En aquesta ocasió, la coreògrafa porta a escena una dansa plena d’al·legories a la vida, la mort i la injustícia partint de la relació que va establir Mozart amb Déu quan va crear el Rèquiem. La posada en escena fusiona diferents estils, cultures i moviments artístics: antigues danses barroques, àrabs, africanes, budistes, indígenes… Rovira s’endinsa i aprofunditza en un univers de sentiments i emocions comuns a tota la humanitat contagiant-nos amb una dansa enèrgica i hipnòtica.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 10 d’octubre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).