Actualitat

L’APdC sorteja 1 entrada doble pe “Catedral” de Patricia Guerrero al Centre Cultural de Terrassa

25/10/2019
L’APdC sorteja 1 entrada doble per “Catedral” de Patricia Guerrero el dissabte 9 de novembre a les 20h al Centre Cultural de Terrassa.
El món de les creences i els sacrificis són els grans temes d’aquest muntatge. Patricia Guerrero ens endinsa a la litúrgia sagrada del ball i ens convida a reflexionar sobre el paper de la religió en les dinàmiques d’opressió de la dona, el fet místic, la repressió i els límits entre el que és sagrat i el que és profà. A l’escenari, el so de les campanes trenquen la foscor del silenci i se’ns mostren esperits temporals encarnats pel ball, acompanyats per la percussió, el cant, la llum i la guitarra.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 31 d’octubre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el guanyador o guanyadora a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

 
L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).