Actualitat

L’APdC signa un conveni amb la cooperativa de facturació La Bonita

05/01/2015

La Cooperativa La Bonita és una societat civil que ofereix serveis de gestió de contractació. Qualsevol persona que treballi com a artista, professor, tècnic, productor, administratiu, etc., en l’àmbit de les arts, pot utilitzar els seus serveis.

Serveis de la Bonita per a socis i sòcies de l’APdC:

La Bonita ofereix un servei personalitzat, adaptant-se a la realitat laboral dels artistes, mirant les necessitats i possibilitats de cada un. Poden donar d’alta als treballadors de diverses maneres:
Per bolos d’un dia o de més dies.
Per contracte mercantil amb un salari fix.

L’APdC ha signat un conveni amb La Bonita, segons el qual, la cooperativa ofereix un descompte del 50% als associats de l’APdC, pel que fa a la quota anual. Aquesta quota tindrà un preu especial de 25€. D’altra banda, caldrà que paguin la quota d’inscipció: 50€. (que es retorna en el moment de donar-se de baixa de la cooperativa).


De cada factura la Bonita es queda un percentatge a determinar en funció de l’import. Les seves tarifes van per trams, i són a partir d’un 3%.

 

NOVETAT: es poden facturar activitats de formació regulars

La Bonita ofereix la possibilitat de facturar activitats de formació que es realitzin de forma puntual (curset d’estiu, workshop,…) i també de forma continuada (classes durant un trimestre, durant tot el curs,…).

Contacte: info@labonitaproducciones.com.