Actualitat

L’APdC signa un conveni amb Cisne Asseguradora dins del Programa de Dansa i Salut

20/09/2007

L’APdC ha signat un conveni amb Cisne Asseguradora pel qual els associats professionals i membres estudiants es poden beneficiar d’una reducció important en el preu de la pòlissa de salut ‘Cisne Oro’.

Les persones inscrites aquest 2007 pagaran 36€ mensuals durant el 2007 i 2008 per la pòlissa (aproximadament la meitat del que val una pòlissa de salut). Els familiars directes dels associats i membres podran beneficiar-se del mateix preu.

Cisne Oro inclou un ampli quadre mèdic amb especialistes en dansa i accés a proves mèdiques diverses (anàlisi de sang, radiografies, ressonàncies magnètiques…) entre altres avantatges.

Cisne Asseguradora, en la seva voluntat d’oferir la màxima qualitat als professionals de la dansa, ens ha sol·licitat que li fem arribar una llista d’aquells metges i/o centres especialitzats en dansa que encara no figuren en el seu quadre mèdic. Cisne Asseguradora treballarà per incloure’ls al seu quadre mèdic.

Si sou metges o terapeutes especialitzats en dansa i desitgeu treballar amb Cisne Asseguradora, feu-nos arribar un e-mail amb les vostres dades aquí

Si sou professionals de la dansa i coneixeu algun especialista que creieu que ha de formar part del quadre mèdic de Cisne Asseguradora, feu-nos arribar les seves dades aquí, nosaltres el
contactarem i li explicarem la proposta.

Si sou socis i ja us beneficieu dels avantatges de Cisne Asseguradora, podeu sol·licitar que altres metges (especialistes en dansa o no) siguin inclosos en el quadre mèdic per a que pugueu seguir anant als vostres metges de confiança. Envieu-nos un e-mail amb les seves dades aquí.