Actualitat

L’APdC s’adhereix al manifest d’arts de carrer per la transformació social, impulsat per la plataforma Street Arts Manifesto

11/06/2020

L’APdC s’adhereix al manifest d’arts de carrer per la transformació social, impulsat per la plataforma Street Arts Manifesto.

En aquest manifest es reivindica els carrers com a espai “que ens recorda que els humans som éssers socials, que ens necessitem i que podem imaginar la societat conjuntament, és on han nascut la majoria de canvis i moviments socials i “és el lloc que volem que sigui un espai de diàleg, expressió i convivència per sobre de les dinàmiques de trànsit i consum”.

I a més, el manifest, que ja té més de 900 firmes, convida a les institucions culturals, fundacions, empreses privades, artistes, persones que es dediquen professionalment a la política, etc., “a ser valentes, amb propostes amb voluntat transformadora per al territori i la ciutadania, co-creant amb els professionals de les arts de carrer”.
El divendres 12 de juny a les 12h el sector de les arts de carrer s’uniràn en diferents places de tot el territori per realitzar una acció reivindicativa.
Podeu llegir el manifest aquí, i us hi podeu adherir a través d’aquest formulari.