Actualitat

L’APdC recull el Premi Nacional de Cultura i ho celebrarà amb el sector

06/04/2011

El president Artur Mas va presidir el passat 2 d’abril l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2011 en el marc d’una cerimònia al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya. El president va estar acompanyat pels membres del Plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) encapçalats pel seu president, Francesc Guardans, i pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, entre altres representants i personalitats del món de la cultura catalana, i dels premiats, entre els quals està l’APdC.

La periodista Lídia Heredia va conduir l’acte, retransmès en directe pel Canal 3/24 de TVC i per internet a través del web del CoNCA.  Veure acte d’entrega (minut 26.19).

Els membres del Plenari del CoNCA van lliurat els guardons i diplomes a les 16 persones i entitats distingides amb els premis. Pilar Parcerisas, vicepresidenta del CoNCA, va fer entrega del guardó a Jordi Cortes i Tracy Sirés en representació de l’APdC.

TV3 va emetre un programa amb entrevistes als guardonats on s’explica què és l’APdC i quins són els seus reptes. Veure programa (minut 33.26).

Celebrem el premi plegats
Volem celebrar el premi amb tots els membres de l’APdC i persones que hi han format part, per això,
el proper divendres 28 d’abril a les 13.30h a La Caldera (c/Torrent  d’en Vidalet, 43) farem
la presentació de “JUNTS PER LA DANSA. Mesures per al desenvolupament de la dansa a Catalunya“, i un aperitiu- celebració del Premi Nacional de Cultura 2011.

Cal confirmar assistència: info@dansacat.org abans del 25 d’abril

La dotació del premi, que estem pendents de rebre, encara no s’ha assignat a cap projecte donat que és un any d’inestabilitat i incertesa pressupostària. Us farem saber en quin o quins projectes aniran a parar aquests diners quan sapiguem les resolucions de les subvencions.