Actualitat

L’APdC, present en el VI Congrés de la Federació d’Artistes de l’Estat Español

19/06/2008

El 13 i 14 de juny va tenir lloc el VI Congrés de la Federació d’Artistes de l’Estat Español (FAEE) al Circulo de Bellas Artes de Madrid. En representació a l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya hi van assistir Luis Cancillo, Iva Hovart i Tracy Sirés.

En aquet congrés es van decidir les línies estratègiques a seguir durant els pròxims 4 anys i el nou equip executiu, en el qual l’APdC hi té un representant. A més a més es va presentar una ponència marc que feia un balanç dels últims 4 anys juntament amb ponències de propietat intel·lectual, aliances polítiques i altres organitzacions, temes internacionals, d’acció sindical i d’organització i finances. Properament estaran disponibles les línies generals d’actuació de la Federació.

La FAEE es va constituir el 1987 i des d’aleshores s’hi han unit sindicats d’actors i ballarins representant  a més de 4.000 professionals. Formen part de la Federació, Unión de actores de Madrid, Unión de Atores e Intérpretes de Andalucía, Unión de Actores de Málaga, Unión de Actores de Castilla y León, Unión de Actores de Asturias, Asociación de Professionales de la danza de Madrid i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.