Actualitat

L’APdC prepara la segona edició del Dia D

06/03/2008

Un any més, des de l’APdC comencem a preparar diferents accions per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

Seguint la tendència iniciada en els darrers temps, des de l’APdC, com a l’organització paraigües de la dansa a Catalunya, aquest 2008 ens volem convertir simbòlicament en una agència de comunicació que treballa en xarxa amb el sector. Treballarem per arribar al màxim nombre de persones i així acostar la dansa a la societat.

El projecte principal d’aquest DID 2008 és l’edició de El Dia D, publicació de 20 pàgines a color i mida diari que es distribuirà per tot Catalunya de la mà de El Periódico. També arribarà als punts clau de la Dansa a Catalunya gràcies a una difusió intensiva de 5.000 exemplars des de l’APdC.

Aquest any comptem am la col·laboració d’en Joaquim Noguero com a editor, recolzat per un consell assessor format per representats clau de la Dansa a Catalunya, i d’en Domènec Orrit, responsable del disseny.

El Dia D 2008 versarà sobre la memòria històrica de la Dansa catalana, alhora que recollirà la programació de Dansa que proposin els espais d’exhibició de Catalunya amb motiu del DID.

Documents relacionats
diad