Actualitat

L’APdC organitza una trobada de centres de creació de Catalunya

03/05/2012

L’APdC va organitzar una trobada de centres de creació catalans que va tenir lloc ahir a la nova seu de l’APdC, la Fabra i Coats. L’objectiu d’aquesta trobada ha estat posar en comú els projectes, detectar necessitats i veure què es pot treballar en comú.

En un moment en què cal treballar amb més col·laboració que mai, l’APdC creu molt important crear contextos de trobada. Ja al més d’octubre vam iniciar trobades amb els centres de creació de Barcelona, i ho hem fer extensible a tota Catalunya per tal de treballar conclusions comunes i estratègies de treball en comú.

A la trobada hi van assistir: Jaume Guillemot i Neus Monllor de la Caseta de la Coma de Burg; Ferran Folch d’Enclave; Mariona Castillo de nunArt; Ester Freixa de Crap; Elena Carmona del Graner; Alexis Eupierre de La Caldera, i Sílvia SantFunk de La Poderosa. A més a més, Adrià Farrés (director artístic del CC Unnim) i Jordi Rubio (Fasctoria Mascaró) van presentar els seus projectes.

Al mes de setembre es farà una nova trobada intensiva de centres de creació en què es posaran en comú les diferents formes de treballar dels centres i s’extrauran les primeres conclusions.