Actualitat

L’APdC organitza una sessió informativa sobre les subvencions del Departament de Cultura a associacions

27/03/2014

Dijous 3 d’abril a les 10h la fàbrica de creació Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona) acollirà una sessió informativa sobre els ajuts del Departament de Cultura per associacions d’arts escèniques. La sessió està organitzada per l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), amb la col·laboració del Departament de Cultura. 

Durant la jornada la subdirecció general de Promoció Cultural i  l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura explicaran les següents línies de subvenció destinades a entitats privades sense finalitat de lucre:

Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de la dansa.
• Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit del circ.
• Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació , producció, exhibició i difusió en l’àmbit del teatre.
• Subvencions per a la producció municipal i l’exhibició en festivals, circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa.
• Subvencions per a les activitats de centres de creació i producció d’arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en espais de titularitat pública.
• Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

La sessió està oberta a tots els professionals de les arts escèniques, i l’entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia aquí. Es convida molt emfàticament als assistents a fer preguntes i resoldre qualsevol dubte que tinguin.