Actualitat

L’APdC organitza un nou taller de comunicació 2.0 per a professionals de la dansa

08/01/2018

Taller dirigit als socis de l’APdC i als professionals de la dansa per aprofundir en la creació de continguts d’èxit i en la seva aplicació en diferents canals online, a través de l’ús de diferents eines digitals: xarxes socials, eines de gestió de campanyes digitals i indicadors bàsics de mètriques.

Consta de 2 sessions:

Primera sessió
A partir d’una presentació eminentment pràctica es presentaran les diverses tipologies de continguts i d’eines al nostre abast, tot acompanyant-ho de casos d’èxit del món de les arts escèniques i la cultura:

 • Anàlisi i definició dels nostres objectius: reconeixement? Captació d’espectadors? Presentació de nous espectacles?
 • Identificació i segmentació dels públics objectius.Definició de les diferents tipologies de continguts multiformat (text, foto, vídeo, infografies, GIF, etc.) i la seva periodicitat per canal.
 • Preparació i programació dels continguts: introducció a la utilització d’eines web per a la gestió de la campanya, com Hootsuite, Gamblr i la programació directa que permet fer Facebook.
 • Introducció a l’anàlisi dels continguts: en quins indicadors i mètriques cal fixar-se i a través de quines eines?


Segona sessió
Es posaran en comú les experiències dels alumnes un cop inclosos els nous continguts i aplicades les eines en línia més adients en cada cas. S’aprofundirà en els següents temes:

  • Resolució de dubtes sobre la publicació de continguts i la utilització d’eines.
  • Resolució de dubtes sobre l’anàlisi de resultats: les mètriques com a font de detecció d’incidències (protocols de resposta) i d’aspectes a millorar (anàlisis i reacció).
  • Introducció a la publicitat en xarxes socials i la segmentació promocionada per tal d’acompanyar algun dels continguts publicats.

  Tutoria online
  Entre la primera i la segona sessió els alumnes disposaran d’un espai virtual per resoldre dubtes que sorgeixin durant la posada en pràctica dels nous continguts i eines.

  Perfil del docent
  Daniel Zapater (1984) és especialista en estratègia digital i xarxes socials a l’empresa de continguts digitals Iuris.doc. Ha sigut formador a Barcelona Activa i ha impartit diverses sessions a la Universitat de Barcelona, el Consorci per la Normalització Lingüística i formació in company. Ha treballat en el desenvolupament de l’estratègia de les xarxes socials de la UOC, el Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu del Disseny de Barcelona i l’Institut Català Internacional per la Pau.

  PREU: 45€ per socis i sòcies de l’APdC; 95€ per no socis.
  Horaris: 7 de febrer de 10 a 14h i 7 de març de 10 a 12h.
  Espai: La Caldera Les Corts (Carrer d’Eugeni d’Ors 12, 08028 Barcelona).
  Places limitades. Inscripcions a través d’aquest formulari.
  No és necessari portar ordinador.