Actualitat

L’APdC organitza un curs d’ Introducció a la dansa integrada

06/04/2015

L’APdC organitza un curs d‘Introducció a la dansa integrada, el proper dissabte 9 de maig, a la Fabra i Coats. Estarà a càrrec de tres professionals de la Fundació Psico-Art, i està dirigit a mestres de dansa, ballarins, coreògrafs, i també a estudiants de dansa amb vocació professional, que vulguin introduir-se en aquest món.

Desenvolupament de la sessió

De 10h a 12h: Aproximació a la història de la dansa integrada, a càrrec de Neus Canalias.
De 12h a 14h: Epistemologia de la dansa per a persones amb discapacitat, a càrrec de Jannick Niort.
De 15h a 17h: Introducció a la dansa per a persones amb discapacitat. Teoria i pràctica, a càrrec de Jannick Niort.
De 17h a 19h: Tècnica corporal per a persones amb discapacitat, a càrrec d’ Anna Agustí.


Ponents
ANNA AGUSTÍ BORI
Mestra de dansa i coreògrafa a la Fundació Psico-Art de Catalunya. Ha cursat estudis d’infermeria i de Kinesologia. Especialitzada en Tècnica Simonson. Vice-presidenta d’ Interdansa Associació. Ponent i convidada a nombroses jornades professionals com el Congrés per l’Atenció a la Diversitat en la ciutat d’Elx, i a la Universitat Blanquerna, i la TAMIU (Universitat de Texas), entre d’altres.

NEUS CANALIAS AVILA

Ballarina i artista independent, titulada en Pedagogia de la Dansa de l’Institut del Teatre i Teacher Certificate in Inclusive Dance (UK). En residència amb Candoco Dance Company. Actualment treballa amb la formació de dansa-teatre Orian Theatre (Paris) i en la publicació del llibre Danza Inclusiva, en una col·lecció de la UOC.   

JANNICK NIORT
Directora de la Fundació Psico-Art de Catalunya, a més de professora i coreògrafa. Ballarina, doctorada en Teoria i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Psicologia del Desenvolupament i de l’Educació per la Universitat Paris VIII, postgrau en Psicopatologia Clínica per la UB. També és diplomada en Dansa Clàssica, professora de Didàctica de l’Educació Corporal en Educació Infantil a la Universitat de Manresa. Realitza la seva tasca en recerca amb el grup d’investigació GISEAFE d’ INEFC Barcelona.

QUAN?
Dissabte 9 de maig de 10 a 14 i de 15 a 19h.
ON?
Fabra i Coats, fàbriques de creació

C/ Sant Adrià, 20  3a planta  Barcelona

Metro: L1 Sant Andreu / Renfe Sant Andreu ComtalPREU

30€ per a socis i sòcies APdC.
70€ per a no socis.

INSCRIPCIONS
Imprescindible inscriure’s fins dissabte 3 de maig, omplint aquest formulari. 
Places limitades. Les places seran reservades un cop fet efectiu el pagament.

Cal que porteu roba còmoda.