Actualitat

L’APdC ofereix classes de dansa contemporània per a professionals a la Caldera amb Nathalie Labiano

30/07/2008

Després d’un mes d’agost sense classes i coincidint amb l’inici del curs escolar, l’APdC, amb la col·laboració de la Caldera -que cedeix l’espai-, organitza un nou curs de dansa contemporània per a professionals amb la professora Nathalie Labiano.

El curs es farà de l’1 de setembre al 3 de novembre de 2008 els dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 11h a la Caldera. El preu per classe és de 4 euros, pels ballarins socis de l’APdC i de les companyies sòcies de la Caldera (50% de descompte) i 8 € per a la resta de professionals.

La classe tècnica es desenvoluparà a través d’un moviment orgànic i articulat ajudat per la respiració i el pes. Mitjançant materials coreogràfics es treballarà en relació a conceptes tals com: direccions, desplaçament, impulsos, projecció, així com diferents qualitats, nivells i velocitats.

Nascuda a Pamplona, Nathalie Labiano és ballarina, professora i coreògrafa. S’ha format en dansa clàssica i dansa teatre. Està diplomada en dansa contemporània i coreografia a l’Institut del Teatre. Treballa i ha treballat en companyies com ara Última Vez (Wim Vandekeybus), Mudances (Àngels Margarit), Teatre Lliure (Àlex Rigola), General Eléctrica (Tomàs Aragay), Lanonima Imperial i Bebeto Cidra, entre altres. Ha fet coreografies i assistència coreogràfica en altres companyies a més de crear peces curtes pròpies.

Dóna cursos a companyies com Erre que Erre, Lanonima, Teatre lliure i centres com A.R.E.A, l’Institut del teatre, La Poderosa, i l’Escola oficial de dansa d’Atenes.

Nota important: Les plaçes son limitades per a cada classe i s’adjudiquen per estricte ordre d’arribada, aconsellem arribar aviat a La Caldera.