Actualitat

L’APdC ofereix 2 beques de 200€ cadascuna pel workshop del Danseu Festival

17/07/2018
De l’1 al 12 d’agost es durà a terme a Les Piles de Gaià la sisena edició del Danseu Festival. La iniciativa, creada el 2013 per Pau Estrem i Nuri Aguilar, proporciona un entorn natural únic on, a més de programar-hi 16 companyies, s’hi organitza un worshop internacional.
L’APdC ofereix dues beques de 200€ cadascuna per l’assistència al workshop, una estada de dotze dies en una casa de colònies envoltada d’àrees naturals on 25 participants de tot Europa trobaran una plataforma per aprendre, explorar i compartir la dansa mitjançant una experiència intensa entre persones i el medi ambient.
Els participants formaran part d’un taller d’alt nivell amb professors de les més prestigioses companyies europees de dansa i moviment contemporani, com Marie Gyselbrecht (Peeping Tom), Luke Jessop (Ultima Vez), Marina Mascarell, Fabian Wixe, Marko Fonseca/Los INnato.
Les beques estan destinades a socis i sòcies professionals de l’APdC, que han d’acreditar la seva experiència enviant un currículum a projectes@dansacat.org abans del diumenge 22 de juliol a les 23.59h. El dilluns 23 de juliol el Danseu Festival seleccionarà els 2 becats/des, amb qui contactarà personalment, i es publicaran els resultats a la web de l’APdC.
Informació pràctica
Calendari: de l’1 al 12 d’agost (més informació i horaris aquí).
Preu: 680€ (amb la beca són 480€).
*El preu inclou el Transport Barcelona-Les Piles-Barcelona; accés a totes les classes i activitats del workshop i a tots els espectacles de la programació; allotjament i dietes.

Requisits:

  • Beques destinades a socis i sòcies professionals de l’APdC.
  • Enviar CV, acompanyat de nom i cognom i telèfon de contacte, a projectes@dansacat.org.
  • El termini d’enviament de solicituds acaba el diumenge 22 de juliol a les 23.59h.