Actualitat

L’APdC obre convocatòria per la tercera edició de “Carretera i Dansa: Beques de Dansa Aplicada”

10/11/2020
L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya convoca la tercera edició de Carretera i Dansa: Beques de Dansa Aplicada. La iniciativa té per objectiu impulsar projectes que es desenvolupin en municipis d’arreu de Catalunya i que tenen la dansa com a protagonista. Les Beques de Dansa Aplicada volen ser una oportunitat per complementar projectes dels socis i sòcies, iniciatives que utilitzin la dansa com a mitjà d’intervenció comunitària, educativa o de salut.
Amb aquesta convocatòria es vol ajudar al desenvolupament de 4 projectes que es desenvolupin arreu de Catalunya.

La contribució de l’APdC per desenvolupar els 4 projectes és de 2.000€ (impostos inclosos) per projecte.
Característiques dels projectes:

Els projectes, impulsats per les persones associades a l’APdC, es poden dur a terme des de diferents vessants utilitzant la dansa com a mitjà d’intervenció educativa, comunitària o de salut, i poden estar destinats tant al públic general com als professionals de la dansa.

Per cada projecte seleccionat, s’estudiarà la possibilitat de realitzar, a més a més del propi projecte, una activitat vinculada extra (ex. taller, xerrada…) impulsada pel professional escollit, l’APdC i el Municipi.

La convocatòria és exclusiva per a socis i sòcies de l’APdC. Les propostes s’han de presentar per e-mail a projectes@dansacat.org fins el 29 de novembre de 2020.

  

Consulta les bases de la convocatòria aquí.