Actualitat

L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per “After the Party”, de Thomas Noone Dance al SAT!

18/02/2020
L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure After the party, de Thomas Noone Dance el divendres 21 de febrer a les 20.30h al SAT! Teatre. Les guanyadores són:
  • Cristina Lúgstenmann
  • Montse Alvarez Capellà

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del dimarts 18 de febrer a les 12h. Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.
Sobre l’espectacle
Un home assegut en una cadira, reflexiona sobre converses i trobades del passat. Filtra. Intenta diferenciar el que és rellevant del que és insubstancial. Recorda. Reviu. La sorprenent aparició del seu alter ego li permetrà un diàleg tan intens com absurd. Veritats, somnis i mentides expressades amb la dansa, el gest i un titella rebel.

After the Party suposa una inflexió en la trajectòria creativa de Noone. Després de mantenir-se’n al marge, el coreògraf torna a l’escenari amb un solo que el situa a un lloc diferent físicament. Ho fa acompanyat del seu alter ego, un titella creat per Andre Mello, que li permet parlar amb si mateix.

Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.