Actualitat

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per la Gala de Ballarins catalans al CC Terrassa

15/05/2018

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per la Gala de Ballarins Catalans, el dissabte 19 de maig a les 20h, al Centre Cultural de Terrassa.

La guanyadora és: Marta Comas.

Actuaran ballarins catalans de les millors companyies del món: David Yudes (Royal Ballet de Londres); Adela Ramírez (English National Ballet); Alba Victoria Nadal (Royal Danish Ballet); Ricardo Castellanos
(Norwegian National Ballet); Helena Balla, Elisabet Biosca i Aleix Mañé (Compañía Nacional de Danza) i Ada González (Òpera de Bucarest).

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del dimarts 15 de maig a les 12h.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle:

Hi ha joves que de ben petits ja gaudeixen de la dansa per expressar-se. Necessiten moure’s, necessiten ballar, s’entossudeixen en treballar i persisteixen en els seus estudis fins que les portes de les cases més prestigioses de dansa del món se’ls hi obren i els conviden a mostrar el seu talent a Londres, Copenhagen, Oslo, Bucarest o Madrid.

Al Centre Cultural de Terrassa els han volgut agrupar i organitzar una gala on es podrà gaudir del seu talent. Una gala que mostrarà un repertori ampli, des de passos a dos clàssics, fins a coreografies contemporànies, però amb el fil conductor de l’elegància, la bellesa i el talent.

Directora artística: Marisa Yudes

Més informació aquí.