Actualitat

L’APdC ha regalat 5 invitacions dobles per “Novembre”, de Roser López Espinosa, al Mercat de Les Flors

05/03/2020
L’APdC convida als seus socis i sòcies, així com als amics i amgues de la Dansa, a veure l’espectacle Novembre, de Roser López Espinosa, el dissabte 7 de març a les 20h al Mercat de Les Flors.

L’APdC ha posat a disposició dels associats 5 invitacions dobles. Per demanar-les calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 5 de març a les 12h. S’adjudicaran per ordre d’inscripció
Els afortunats han sigut:
Paloma casa ferri
Paula Serrano Llorca
Ricard Argemí Lorente
Júlia Aragonès Riba
Rosa Maria Masià

 
Els afortunats o afortunades podran recollir les seves entrades a partir de mitja hora abans de l’inici de l’espectacle a la zona de taquilles del Mercat de les Flors (una persona de l’equip de gestió de l’APdC us atendrà). 

En finalitzar l’espectacle hi haurà un col·loqui amb la companyia.

Sobre l’espectacle
Novembre és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú en el que s’enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i de l’espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d’enginy i de la suma de forces. Novembre és el joc d’estar junts.

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d’equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d’humor. Formada a la MTD d’Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand. A la temporada 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa i al 2019 va estrenar Trama. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia), també col·labora amb cies de circ, com Circ Pànic i Cie XY (França).