Actualitat

L’APdC farà el seguiment de 4 projectes que han rebut subvenció del CoNCA

22/07/2010

L’APdC farà un coaching en gestió dels projectes dels assistents al curs “Com elaborar una sol·licitud de subvenció?”, que ha rebut una subvenció del CoNCA.

Molts dels artistes emergents no es poden permetre un gestor i sovint es troben amb dificultats a l’hora de sol·licitar, actualitzar i justificar una subvenció i no saben a on dirigir-se. A partir del curs de “Com elaborar una sol·licitud de subvenció?”  que vam dur a terme al mes de gener i març, hem decidit que els projectes que es presentessin a les subvencions del CoNCA i n’obtinguessin un ajut,  els hi oferiríem gratuitament un seguiment i compromís en gestió continuat, per ajudar-los a prendre determinades solucions o simplement per a què se sentin recolzats quan ho necessitin. 
 
Amb aquest seguiment, volem aconseguir que els artistes joves siguin més autònoms i estiguin preparats a l’hora de buscar finançament per si mateixos.

Les sessions de coaching, que s’han iniciat aquesta setmana, i s’acabaran amb la presentació de justificacions, estan a càrrec de Pilar Lopez, mànager de Los Corderos i  Cane (Núria Canela), mànager de La Intrusa Danza i col·laboracions externes. Els projectes que tenen aquest coaching estan a càrrec de 4 sòcies de l’APdC: Cecilia Colacrai, Ester Forment, Raquel Gualtero, Elena Albert.