Actualitat

L’APdC explica als alumnes d’Àrea les claus per desenvolupar un projecte de dansa

11/10/2011

Divendres 7 d’octubre l’APdC va fer una xerrada als alumnes d’ Àrea, Espai de Dansa i Creació, sota el títol “El projecte, de la idea a la realitat”

Durant la trobada es van donar les claus per a poder desenvolupar un projecte de dansa. Es va parlar de la recerca, la conceptualització, el desenvolupament, la planificació, la implementació i l’ avaluació, com a passos bàsics. Trobareu tota la informació a la Guia bàsica de l’APdC que es va donar als assistents: Llegir la guia bàsica  “El projecte, de la idea a la realitat”.

També vam explicar què fa un sindicat de la dansa i les nostres principals línies d’actuació. Pensem que és molt important que els futurs professionals de la dansa siguin conscients de que seran treballadors i del que aquest fet comporta: facturació, contractació, nòmines, negociació de les condicions laborals, drets com a treballadors, etc. També pensem que han de saber com funciona el sistema de subvencions del nostre país, i la necessitat de pensar en altres vies de finançament, així com la importància de pensar els projectes en el context on es desenvolupen, comunicar-los bé, vincular-los a la ciutadania,etc. Així els hi vam explicar als alumnes d’Àrea, que van poder resoldre dubtes i explicar-nos la realitat que viuen.

Durant la xerrada també vam donar a conèixer la  nova línia de beques de formació de l’APdC.