Actualitat

L’APdC estrena web!

05/03/2008

L’APdC estrena web. Estem contents de poder oferir-vos un portal que esperem sigui una eina útil per al sector i ens serveixi per a recollir les inquietuds i tot el que s’està coent en el món de la dansa a casa nostra. Benvinguts, entreu!

A la nova web hi trobareu informació de què és l’APdC, qui en forma part, la seva història, objectius i pla estratègic. L’apartat de línies de treball resumeix les principals actuacions en diversos camps, com ara el sindical, el cultural i l’educatiu així com la tasca d’Observatori de la dansa.

A Actualitat hi trobareu totes les notícies que es generen al sector i a la pròpia associació, els socis i persones registrades podreu opinar sobre el debat del mes o obrir un tema que us interessi al fòrum de debat .A l’Agenda hi trobareu la programació de dansa de Catalunya i a Formació els nombrosos cursos de les diverses disciplines de la dansa que es fan arreu de la nostra geografia.

Els socis també podeu consultar l’apartat de Convocatòries obertes i Ofertes de treball i audicions i fer servir una eina que de segur serà molt útil per a tots vosaltres així com per a productors i directors d’espectacles: el Directori de professionals, un espai web en què cada soci pot incloure el seu currículum, fotos i vídeos.

L’APdC també ha fet un gran esforç per oferir a tothom que ho vulgui consultar un directori de recursos del món de la dansa, entre els quals hi ha escoles de dansa, companyies, espais de creació, concursos i beques. La web es completa amb un apartat de recursos en què es pot trobar molta documentació sobre la dansa.

Si detecteu algun problema o voleu fer alguna suggerència podeu escriure a info@dansacat.org