Actualitat

L’APdC es reuneix per a treballar l’Estatut del Creador i l’Artista

21/04/2010

El passat 10 d’abril va tenir lloc a Offlimts (Madrid) la segona reunió de la Plataforma Estatal de Creadors i Artistes (PECA), de la que forma part l’APdC. La PECA està treballant en el projecte de l’Estaut del Creador i l’Artista, i en aquesta trobada els objectius principals han estat conèixer als assistens i les peculiaritats de cada sector, les esmenes i ampliacions proposades respecte a l’esborrany  de l’Estaut de l’Artista, i la determinació de les propostes comunes a tots els sectors, així com de les propostes específiques. 

A més de l’APdC hi van assistir una quinzena d’ associacions que representen artistes i creadors de diferents àmbits i organitzacions sindicals.  Des de l’APdC pensem que és molt important estar en aquesta plataforma per tal de representar els interessos dels treballadors del sector de la dansa.

Al blog http://peca-estatuto.blogspot.com  trobareu totes les notícies que es vagin generant entorn al treball de la PECA i el projecte de l’Estaut del Creador i l’Artista.

Aprofitant aquesta trobada l’APdC es va reunir el dia 9 d’abril amb la resta d’associacions de professionals de la dansa de l’Estat espanyol amb l’objectiu de posar en comú estratègies i línies de treball.