Actualitat

L’APdC es reuneix amb la Direcció d’Ensenyaments Professionals Artístics i Especialitzats

16/09/2009

L’ APdC es va reunir el passat 10 de setembre amb la Direcció del Departament d’Ensenyaments Professionals Artístics i Especialitzats (DGEPAE). L’objectiu de l’ APdC amb aquesta trobada ha estat donar a conèixer les nostres línies de treball; presentar un informe realitzat l’any 1999 que resumeix la situació de l’ensenyament de dansa d’aquell moment, una situació molt semblant a l’actual; i proposar un pla estratègic i un estudi del sector encarregat a un especialista.

Davant d’aquesta demanda Josep Francí, Director general, va exposar la situació de contenció pressupostària però es va comprometre a aprofitar recursos existents per a facilitar l’ estudi i va proposar iniciar una sèrie de reunions amb aquest objectiu.

A la reunió hi van assistir de l’APdC: Beatriu Daniel (vocal de junta), Anna Roblas (secretària de junta), Tracy Sirés (gerent) i Sara Potau (responsable de projectes); i del DGEPAE: Josep Francí, Director general, Eulàlia Tatché, Subdirectora general i Sílvia Borrell, Responsable dels ensenyaments de dansa i art dramàtic.