Actualitat

L’APdC edita una nova guia sobre cerca de fons privats

05/09/2019
Davant d’un nou projecte, d’una nova producció, sempre surt la mateixa pregunta: tindrem diners suficients per portar-ho a terme?
Llavors, la recerca de fons es converteix en un mal de cap que, sovint, no sabrem com afrontar… Mirarem de quants diners disposem i podem dedicar a l’arrencada del projecte, si coneixem algú que ens en pugui deixar/donar, si hi ha alguna línia de crèdit que ens pugui ajudar a arrencar,… i pensarem… i si busquem algú que ens patrocini o ens els doni?
I en aquest punt comença el llarg camí de la captació de fons (o fundraising, en anglès). La captació de fons és una metodologia de treball que busca la complicitat d’un tercer, per tal que doni suport a una determinada causa cultural, social, artística, mediambiental, etc.
La metodologia associada a la captació de fons ens permetrà buscar i identificar possibles col·laboradors, ajudar-nos en l’acostament i centrar la petició. En aquest dossier donarem pautes i idees que ens ajudin en la tasca de la captació de fons. Difícil, però sempre possible!
Cosulta’l aquí.
A més, hem actualitzat la guia de subvencions públiques. Descarrega-te-la aquí.
Què són les guies bàsiques d’informació?
Són la resposta als dubtes i les preguntes més freqüents que es fan els professionals de la dansa en el seu dia a dia. En elles es recullen els dubtes més recurrents de temes tant diversos com les subvencions, les lesions, temes laborals, o la comunicació.

Objectius de les guies
-Recopilar una informació imprescindible per a tot professional.
-Fer que aquesta informació sigui accessible als professionals i que tingui un registre proper i pedagògic.
-Difondre la informació al màxim de professionals possibles.
-Aconseguir que el sector tingui referències i estigui ben informat.
-Fomentar la formació professional continuada del sector de la dansa.