Actualitat

L’APdC donarà a conèixer el seu Directori de professionals a FiraTàrrega

08/07/2011


L’APdC estarà present a FiraTàrrega, del 8 a l’11 de setembre, per a donar a conèixer el seu Directori de professionals, i les seves línies d’actuació. Compartirà stand amb SindicArt, i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega, el segon cap de setmana de setembre. Fundada l’any 1981, actualment FiraTàrrega és un aparador de propostes escèniques professionals que s’adreça principalment als agents que intervenen en la producció, la distribució i la compravenda, així com a un nombrós públic espectador.

Omple i actualitza la teva fitxa de professional

Si vols que et vegin a FiraTàrrega has d’omplir la teva fitxa al Directori de professionals de l’APdC. Podràs afegir les teves dades professionals, currículum acadèmic i professionals, fotografies, vídeos, links, documents,… A més, et podran contactar directament des de la web sense fer pública la teva adreça de correu electrònic.


Omplir la teva fitxa és molt senzill, només has de seguir els següents passos:

1. Entra a dansacat.org, ves a la zona de socis (barra superior dreta) i introdueix el teu número de soci/a i la contrasenya.

2. Ves a “Editar la fitxa de soci” (a dalt a la dreta), i omple els diferents apartats en ordre: Dades personals, cv professional,…Si no completes correctament l’apartat dades personals, no podràs omplir la resta de la fitxa.

Al final de cada apartat apareix la pregunta: “Vols aparèixer al directori de professionals?”, has de clicar “Sí”  i després clicar a “Guardar els canvis”.

La teva fitxa ja estarà publicada i la podràs modificar sempre que ho vulguis seguint aquests mateixos passos. Si tens dubtes contacta’ns a: info@dansacat.org.

Si ja has omplert la fitxa recorda actualitzar-la.

El directori de professionals de l’APdC es pot descarregat en pdf, consulta’l.